У "Ягодині" прикордонники виявили іноземця з понад 21 кг наркотиків

Речовини виявили у паливному баку автомобіля

Волинські прикордонники затримали іноземця, який намагався перевезти закордон понад 21 кілограм наркотиків. Заборонені речовини виявили у паливному баку автомобіля.

"Сьогодні, близько опівночі, в пункт пропуску "Ягодин" прибув 35-річний чоловік. Він слідував за кордон на автомобілі Volkswagen іноземної реєстрації. Під час перевірки легковика спільна прикордонно-митна оглядова група виявила в паливному баку 29 поліетиленових пакунків, загальною вагою більш ніж 21 кілограм, у яких знаходилася наркотична речовина, попередньо гашиш", - розповідають у Держприкордонслужбі.

Проти іноземця відкриють кримінальне провадження за контрабанду наркотичних засобів та психотропних речовин. Виявлену речовину вилучили правоохоронці. Наразі тривають заходи із встановлення усіх обставин правопорушення.

Нагадаємо, за останні 7 днів через західні кордони України з ЄС та Молдовою пройшло близько 500 тисяч осіб та майже 130 тисяч транспортних засобів. Також за цей час нелегально перетнути кордон спробувало понад 100 осіб.