EVA BEAUTY — новий формат магазину у Львові

6 липня 2024 року в м. Львові (вул. Кульпарківська, 226 А, ТРЦ Victoria Gardens) найбільший український дрогері-ритейлер України відкрив магазин нового формату EVA BEAUTY.

Від звичайних фірмових точок мережі EVA BEAUTY відрізняє асортимент товарів для догляду професійного та елітного сегментів, а також акцент на сервіси та можливості тестування продукції. Для мережі це другий такий магазин. Перший наприкінці минулого року розпочав роботу в столиці.

Незвичним нюансом є те, що EVA BEAUTY не має закріплених основних кольорів магазину. Вивіска та стіни приміщення оснащені незначним, але примітним мерехтливим освітленням певного кольору, який змінюватиметься щомісяця.

«Коли ми проводили дослідження і хотіли вирішити, якого кольору має бути наш магазин, то дізналися, що для жінки головне заходити кожного разу в «новий» маркет і отримувати нові емоції. Саме тому кожен місяць колір магазину змінюється і зірочка над логотипом тому доказ. Наприклад: лютий – місяць кохання, отже колір буде червоний, а травень – це місяць, коли все зеленіє і відповідно колір буде зелений тощо», - розповіла директорка бізнес-напряму EVA BEAUTY Василина Петлицька

Серед унікальних пропозицій нового формату:

  • безкоштовні консультації професійного візажиста з можливістю записатися на повноцінний мейкап;
  • зони самовізажу для тестування декоративної косметики;
  • віртуальні примірки за допомогою планшета доповненої реальності VISUAL by EVA;
  • тестування парфумів за індивідуальними вподобаннями з коротким тестом на планшеті;
  • можливість спробувати пристрої для укладання DYSON і SteamPod;
  • офіційний продаж засобів L`Oreal Professionnel та Matrix, раніше доступних лише в салонах краси;
  • тестування зубних щіток, станків для гоління та пензлів для макіяжу;
  • стенд з накладними віями для ознайомлення з їх різними типами та простими відеоінструкціями з використання.
Робота професійного візажиста EVA BEAUTY

«EVA стала експертом у питаннях догляду. Але перехід клієнтів на професійні засоби має бути осмисленим, адже їх потрібно підбирати під конкретні особисті потреби. Тому ми запровадили безкоштовні сервіси, де на сучасному обладнанні можна визначити тип та стан шкіри й волосся, отримати консультацію спеціаліста, а вже потім обирати догляд», – розповіла Василина Петлицька.

 Один із найбільших відділів –  це парфумерія. Варто зауважити, що асортимент розрахований на різну аудиторію та будь-який «гаманець» – від нішевих брендів до мас-маркету. У цьому відділі можна пройти спеціальний короткий тест, що допоможе підібрати аромат за індивідуальними вподобаннями.

Підбір парфумів у EVA BEAUTY

«Разом із відомою українською парфумеркою  Анастасією Москаленко ми розробили квіз, який допоможе визначити ідеальний аромат. На екрані з'явиться кілька варіантів парфумів, які ви зможете придбати в EVA BEAUTY або отримати їхні назви на вашу електронну пошту для купівлі пізніше. Якщо вашого аромату немає в наявності, ви можете зробити замовлення на віртуальній поличці. Ваше замовлення відправлять  Новою поштою або ж доставлять у магазин», – зазначила Василина Петлицька.

«Центр здоров’я шкіри» в магазині —  це унікальна зона, де представлені дерматокосметика, дезодоранти, вітаміни та засоби для догляду за порожниною рота. Тут працюють фахівці з базовою медичною освітою, які готові консультувати і рекомендувати відповідні засоби для вашого догляду. У EVA BEAUTY використовують сучасний апарат, який аналізує 12 параметрів шкіри, визначає її тип і стан. Сервіс абсолютно безкоштовний і доступний для всіх бажаючих. Загальна тривалість такої процедури включно з консультацією - приблизно 15 хвилин, а  після кожного тестування працівники стерилізують кожен девайс та інструмент, які були задіяні у роботі з клієнтом.

 

Зона тестування шкіри у EVA BEAUTY

«Жінки часто не впевнені, чи підходить їм конкретний крем для обличчя. Тому у магазинах EVA BEAUTY ми пропонуємо безкоштовний сервіс тестування шкіри», – підкреслила Василина Петлицька.

 Загалом асортимент магазину включає понад 7500 найменувань товарів, а завдяки планшетам для замовлення на EVA.UA та точці видачі інтернет-замовлень в магазині покупці отримують доступ до понад 120 000 товарів.

 Площа нового магазину у Львові складає 350 м2. На відміну від більшої за розміром київської EVA BEAUTY тут не передбачений салон краси та зона майстеркласів. Проте надалі в компанії планують відкривати і магазини більшої площі з усіма сервісами. Подальші перспективи розвитку формату залежать від наявності відповідних локацій у топових ТРЦ великих міст.