Золота каблучка як класичне доповнення образу

Прикраси із золота підходять чоловікам, жінкам і дітям. Вони притягують погляд вишуканим сяйвом і зможуть доповнити будь-яке вбрання. Ювелірні вироби з дорогоцінного металу підкреслюють унікальність образу та надають йому елегантності.

Кому пасує каблучка із золота

Щоб вдало підкреслити зовнішність, враховуйте колір шкіри, волосся та очей людини. Особливо, якщо золота каблучка в Києві чи іншому місті потрібна в подарунок. Наприклад, жінкам і чоловікам із білим, русявим волоссям і шкірою персикового відтінку личать вироби жовтого й червоного кольорів. Зі вставок віддавайте перевагу діамантам, блакитним топазам і прозорим фіанітам.

Власникам зелених, горіхових, темно-сірих очей та попелястого волосся пасують прикраси білого кольору. Моделі цього різновиду золота акцентують на ніжному відтінку шкіри. У такому випадку каблучку можна комбінувати з кольє, інкрустованим дорогоцінними каменями.

Людям із бурштиновими очима, засмаглою шкірою, рудим або темно-русявим волоссям вибирають ювелірні вироби із жовтого або червоного металу. Бажано віддавати перевагу варіантам із гранатом, топазом та цитрином.

Щоби підкреслити унікальність аристократичної блідості, темного волосся і червоних губ, купують прикраси в білому золоті. Вони акцентують на білосніжності шкіри та виразності очей.

Який стиль вибрати

Каблучки із золота виготовлені в різному дизайні. Популярні вироби в таких стилях:

  • романтичному;
  • класичному;
  • вечірньому;
  • Fashion;
  • зоологічному;
  • геометричному.

Моделі Fashion сподобаються сміливим жінкам і чоловікам, які люблять експериментувати та стежать за віяннями моди. Романтичні вироби пасують до легкого та невимушеного образу. Класичні каблучки вибирають на кожний день. Вечірні прикраси вирізняються вишуканістю форм та яскравістю вставок. Такі моделі поєднують із сережками чи підвісками для створення витонченого святкового образу.

Геометричні вироби підкреслюють красу пальців. Зоологічному стилю віддають перевагу підлітки.

Створити унікальний образ допомагає продукція з додатковим покриттям. Родіювання сприяє неперевершеному блиску прикраси. Сміливим і яскравим зовнішнім виглядом вирізняються вироби з алмазною гранню. Чорніння найчастіше трапляється в чоловічих варіантах. Технологія надає образу мужності, благородності й самобутності. Каблучки з напиленням емалі вирізняються свіжим, оригінальним і незвичайним зовнішнім виглядом.

Як поєднувати золоті вироби

Мода постійно диктує нові правила. Сьогодні актуально надягати одразу кілька прикрас на одну руку. Але треба робити таке гармонійно. Це надасть образу стилю й унікальності.

У такому випадку каблучки мусять бути виготовлені в одному дизайні чи мати спільну фактуру. Невагомі, тонкі моделі мають більш ніжний і охайний вигляд. Тому вони ідеальні для багатошаровості. Щоб додати сучасності, вибирайте фалангові прикраси. 

Надзвичайно унікальним виглядом вирізняється поєднання кількох відтінків золота. Наприклад, червоного й білого. Композицію можна доповнити невагомою каблучкою з прозором діамантом або фіанітом. Вона надасть образу ніжності та витонченості. А вироби із чорною або білою емаллю легко комбінувати з будь-якими прикрасами.

За допомогою правильно вибраної золотої каблучки можна створити свій ювелірний стиль і повсякденний імідж. Крім того, це завжди актуальний варіант подарунка жінці та чоловіку незалежно від віку. Важливо лише правильно вибрати колір дорогоцінного матеріалу.