Комісія автодоріг: у якому стані дорожні шляхи Львівщини

Загалом на дорогах Львівщини виявили понад 2500 недоліків

Патрульна поліція Львівської області завершила осінній плановий огляд доріг. Перевірили автомобільні шляхи, вулиці та залізничні переїзди. А також стан покриття проїзної частини, узбіч та тротуарів і технічний стан зупинок громадського транспорту.

Оглянули й ті ділянки, які раніше були у критичному стані. Перевірили, чи усунули недоліки залізничних переїздів та наскільки вони готові до експлуатації в осінньо-зимовий період.

Фото: Патрульна поліція Львівської області

Спільно з обласними державними адміністраціями та органами місцевого самоврядування поліція обстежила рекламні конструкції, що розташовані у межах смуги відведення автомобільних доріг. А ще перевірили наявність штучного освітлення, дорожньої розмітки, дорожніх знаків, транспортного та направляючого пішохідного огородження на нерегульованих пішохідних переходах.

Фото: Патрульна поліція Львівської області

Які результати обстеження

На  дорогах області та міста виявили 2596 недоліків, що пов'язані із дорожніми знаками. Огляд показав, що понад 29 тисяч кв. метрів розмітки перебуває у незадовільному стані.

Фото: Патрульна поліція Львівської області

Виявили також більш ніж 21 тисячу квадратних метрів ям, вибоїн та просідань асфальту. Недоліки є в утриманні 800 об'єктів штучного освітлення. У поганому стані понад 1700 метрів транспортної огорожі  та 800 дощоприймачів.

"Всі виявлені факти ямковості, колійності проїзної частини, заниження узбіччя, відсутність дорожніх знаків та інші недоліки зафіксували в актах осіннього комісійного обстеження та визначили обсяги робіт щодо їх ліквідації", — повідомляють у Патрульній поліції Львівської області.

Фото: Патрульна поліція Львівської області

За результатами обстеження патрульні відділу безпеки дорожнього руху видали 68 приписів на усунення недоліків за порушення правил, норм стандартів щодо утримання вулично-дорожньої мережі.

Нагадаємо, що раніше Lviv.Media розповідало як та для чого патрульна поліція перевіряє стан доріг області.