В Україні можуть відкрити офіс Facebook

Поки що відкриття офісу лише в планах компанії

Facebook планує відкрити офіс в Україні та запустити нові продукти для українських користувачів. Про таку можливість розповіла директорка компанії Шеріл Сендберг. Зустріч з представниками Facebook провели у форматі відеоконференції. Про це повідомляє Мінцифри.

«Ми прагнемо надавати найкращі послуги та підтримку нашим українським користувачам. Це відображається у різних діях компанії, включно з нещодавнім запуском Facebook AMBER Alert в Україні, і ми сподіваємось у майбутньому зміцнити нашу співпрацю», – зазначила зі свого боку Шеріл Сендберг.

Поки що відкриття офісу лише в планах компанії. Представники компанії також анонсували запуск нових продуктів для українців. Це стосуватиметься мережі Instagram та Facebook Inc.

Нагадаємо, нещодавно Нацполіція спільно з Facebook розробили ініціативу з розшуку дітей – AMBER Alert. Тож у разі зникнення дитини, соціальна мережа поширить сповіщення. Детальніше за посиланням.

Lviv.media також писало, що до Google можуть залучити українських редакторів. Зокрема Мінцифри вирішило українізувати YouTube. Про це читайте тут.