• Головна
  • Новини
  • У Генштабі розповіли, чому ЗСУ стали ефективніше знищувати ворога

У Генштабі розповіли, чому ЗСУ стали ефективніше знищувати ворога

Збройні Сили роблять все можливе й неможливе, нам потрібно лише вірити у них

Українські військові отримують дані про розташування російських військ від українських партизанів на тимчасово окупованих територіях. Це дає змогу ЗСУ ефективно знищувати ворога.

Про це повідомив заступник начальника Головного оперативного управління Генштабу ЗСУ Олексій Громов.

Представник Генштабу зазначив, що "покращувати статистику" ЗСУ допомагають дані про дислокацію російських військ, які вони отримують від українських патріотів, котрі опинилися на тимчасово окупованих територіях.

"Свідомі українці, незалежно від того, де вони знаходяться, чи в окупованому Криму, чи на території окупованої Херсонщини, Запорізької області, Донецької, Луганської та інших областей, свідомі громадяни надають дієву допомогу нашим Збройним Силам. Це не буде таємницею, якщо я скажу, що завдяки їм ми маємо певні дані щодо розміщення російських окупаційних військ. Завдяки їм ми можемо корегувати в сторону збільшення от ті цифри (втрати ворога — ред.), про які ми щойно казали. Ми намагаємось і будемо намагатись цю цифру збільшувати", — сказав Громов.

Олексій Громов додав, що Збройні Сили роблять все можливе й неможливе, а нам потрібно лише вірити у них.

Нагадаємо, у Генштабі повідомили, що на Харківському напрямку Збройні Сили України звільнили понад 20 населених пунктів.