• Головна
  • Новини
  • Залужний роз'яснив наказ про пересування військовозобов'язаних

Залужний роз'яснив наказ про пересування військовозобов'язаних

За словами Головнокомандувача Збройних Сил, вказівки обмежити пересування осіб не було

Головнокомандувач Збройних Сил України генерал Валерій Залужний роз'яснив вказівку Генерального штабу стосовно пересування військовозобов'язаних та  резервістів. За словами Головнокомандувача ЗСУ, командування не наказувало обмежити пересування тих чи інших категорій осіб.

Про це Валерій Залужний написав у своєму каналі в Телеграмі.

"Шановні громадяни - призовники та військовозобов’язані! Нагадую, триває війна. Ви потрібні своїй державі! Всі, хто досі не стоїть чи не поновився на військовому обліку, мають це зробити. Ті з вас, хто планує виїзд за межі своїх районів та областей, мають взяти дозвіл у ТЦК (територіальному центрі комплектування - ред.)", - пише генерал Залужний.

Разом з тим Головнокомандувач ЗСУ наголосив, що жодних вказівок на перешкоджання переміщенню осіб упродовж найближчих днів з боку військового командування не надавалося.

Нагадаємо, учора ввечері з'явилась інформацію про новий наказ Генерального штабу Збройних Сил України. У ньому йдеться про необхідність отримання довідок у центрах комплектування військовозобов'язаним та резервістам для виїзду у інші області.