• Головна
  • Новини
  • Підліток з Івано-Франківська продав футболку з автографом Роналду, щоб допомогти ЗСУ

Підліток з Івано-Франківська продав футболку з автографом Роналду, щоб допомогти ЗСУ

За ці кошти планують закупити медикаменти для українських військових

Володимир Романчук з Івано-Франківська, продав ігрову футболку з автографом свого кумира Кріштіану Роналду на благодійному аукціоні, щоб допомогти українській армії. Лот 14-річного хлопця пішов з молотка за 70 тисяч гривень.

Про це повідомила команда Координаційного центру Save Ukraine Now.

Переможцем благодійного аукціону став Руслан Карий, який проживає у США. У Save Ukraine Now зазначили, що чоловік неодноразово ставав переможцем благодійних аукціонів на підтримку українських військових.

За ці кошти планують закупити медикаменти для українських військових. Зокрема, для територіальної оборони та воїнів Збройних сил України з Прикарпаття.

Вчинок вболівальника прокоментував і сам Кріштіану Роналду.

"Сподіваюся, що моя футболка з матчу з Україною 2019 року допоможе молодим людям знайти найкраще майбутнє. Хочу привітати Українську асоціацію футболу із такою акцією. Молюся про мир", - наголосив Роналду.

Футболку знаменитий португальський футболіст-нападник і п'ятиразовий володар "Золотого м'яча"  підписав на матчі кваліфікації на Євро-2022 між збірними Португалії та України, що відбувся ще 22 березня 2019 року в Лісабоні.

Нагадаємо, на Стрийщині діти зібрали кошти на два бронежилети для захисників України.