• Головна
  • Новини
  • Працівники Львівської ОВА до свого професійного дня здали кров на донорство

Працівники Львівської ОВА до свого професійного дня здали кров на донорство

У Львівській обласній військовій адміністрації по-особливому відзначили день державної служби. Працівники відмовились від традиційний відзнак і колективно здали кров для тих, хто її потребує.

"Зробили це пів сотні наших співробітників. Дехто – вперше. Від 24 лютого події розгорталися дуже швидко. Та службовці ЛОВА навчилися жити у невідомості і маленькими, але дуже важливими справами допомагати країні", - кажуть у пресслужбі.

Фото ЛОВА

Розповідають, що багато держслужбовців волонтерили на вокзалі, на гуманітарних складах, у прихистках, допомагали забезпечувати людей гарячою їжею і одягом, їздили та продовжують їздити в райони, щоб допомогти вирішити проблеми на місці.

"Докладаються, щоб в області було паливо, дбають про продовольчу безпеку, зустрічаються з багатьома закордонними організаціями, щоб отримати допомогу для України. Більшість протягом перших тижнів, а дехто і місяців, – працювали без вихідних. Це і є служіння. Ваша праця важлива. Ми цінуємо її", - каже голова Львівської ОВА Максим Козицький.

 А ініціативу з донорством крові мвирішили зробити доброю традицією. Тож передають естафету іншим ОВА.