• Головна
  • Новини
  • У Нью-Йорку знищили 100 мотоциклів, заборонених на вулицях міста

У Нью-Йорку знищили 100 мотоциклів, заборонених на вулицях міста

Мер Нью-Йорка Ерік Адамс назвав їх надзвичайно небезпечними

У нью-йоркському районі Бруклін 21 червня в присутності мера найбільшого міста США було знищено 100 мотоциклів. Міський голова Ерік Адамс заявив, що це частина кампанії з "очищення" міста від подібних транспортних засобів.

Відео знищення мотоциклів оприлюднила у своєму обліковому записі в Twitter CBC News.

"Майже 100 дірт-байків (компактний мотоцикл на паливі або ж акумуляторах - ред.) і всюдиходів, конфіскованих поліцією Нью-Йорка, були зруйновані бульдозером у вівторок у районі Нью-Йорка Бруклін", - йдеться у повідомленні.

Мер Ерік Адамс назвав транспортні засоби, які заборонені на вулицях міста, "надзвичайно небезпечними".

Фото: Paul Martinka

Як повідомляє Neu York Post, загалом 92 нелегальні атракціони були подрібнені під бульдозером на автостанції біля затоки Гованус в Брукліні,  оскільки Адамс пообіцяв продовжити війну мерії проти несанкціонованих машин для відпочинку. Зауважимо, що мотоцикли не заборонені вуличним законодавством у місті.

"Поліція Нью-Йорка почула дзвінок, і вони виконали геркулесову задачу, щоб позбутися цих гучних, страхітливих, небезпечних і незаконних мотоциклів і квадроциклів, які є на наших вулицях", – сказав мер на пресконференції.

Адамс сказав, що цього року поліція Нью-Йорка вивезла з вулиць Великого Яблука близько 900 мотоциклів і квадроциклів — на 88% більше, ніж минулого року.

"Протягом багатьох років ми були свідками того, що відбувається, коли вони йдуть під контроль або ми не контролюємо їх. Вони продовжують рости знову і знову і знову. І я не збираюся відмовлятися від своєї обіцянки та зобов’язань позбавити наші вулиці від цих мотоциклів і зробити всі наші райони місцем, де люди зможуть пересуватися", – сказав він

Фото: Paul Martinka

Адамс сказав, що транспортні засоби не були перепродані, щоб гарантувати, що вони не повернуться в місто і не спричинять ще більше хаосу на вулицях.

Нагадаємо, 20 червня, на автодорозі “Львів-Краковець” неподалік селища Івано-Франкове, що у Яворівському районі, внаслідок ДТП загинув водій мотоцикла "Ямаха".