• Головна
  • Новини
  • Українські захисники звільнили від окупантів вже 1023 населені пункти - ОП

Українські захисники звільнили від окупантів вже 1023 населені пункти - ОП

Завдяки Збройним Силам України від російських загарбників вдалось звільнити вже 1023 населені пункти. Щоправда на цих територіях тривають ще роботи із розмінування. Втікаючи від наших захисників, окупанти залишили за собою сотні кілометрів замінованих доріг та вулиць. Про це повідомив заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко.

[subscribe]

"Нині деокуповано 1023 населені пункти", - сказав посадовець.

За його словами, на Сумщині приводять до ладу пошкоджену інфраструктуру, службовці ДСНС проводять розмінування територій у населених пунктах Броди, Охтирка, Климентове, Люджа.

"У Житомирській області також проводиться очищення території від вибухонебезпечних предметів в населених пунктах Мемеч та Шоломки Коростенського району. Продовжуються ремонтні роботи з відновлення пошкоджених покрівель у Малині та селі Юрівка Малинської територіальної громади", - додав Тимошенко.

Зі слів заступника керівника ОП, зараз комунальні служби працюють над відновленням даху Овруцької дитячо-юнацької спортивної школи.

Крім того, на Харківщині в селах Черкаська Лозова та Кулиничі відновили електропостачання 260 мешканцям. У селищі Малинівка Чугуївського району заживлено 500 споживачів.

 "Роботи з відновлення житлового фонду тривають незважаючи на напружену ситуацію на фронті. Комунальні служби Харкова та області працюють за будь-якої погоди та обставин. За минулу добу спеціалісти відремонтували 30 покрівель у Харкові, демонтували пошкоджені дитячі та спортивні майданчики", - сказав Тимошенко.

Нагадаємо, українські захисники знищили в Україні чотирьох командирів та одного офіцера.