• Головна
  • Новини
  • У Мелітополі фермери отруїли черешні та нагодували ними кадирівців

У Мелітополі фермери отруїли черешні та нагодували ними кадирівців

Дев’ятьох окупантів довелося навіть госпіталізувати

У Мелітополі з окупантами почали боротися фермери-партизани. Вони обприскують черешні спеціальним хімікатами та отруюють рашистів. Ненажерливі загарбники забирають ягоду у місіцевих за "просто так", а потім хворіють. Про це заявив Мелітопольський міський голова Іван Федоров в ефірі телемарафону.

[subscribe]

"Черговий подарунок наші фермери приготували рашистам - це нещодавно оброблена черешня, яка викликала масове захворювання у тих, хто крав її у фермерів. Це черговий вид партизанського опору, який є на території Мелітопольського району. Не треба нічого у нас красти! Це все вирощувалося наполегливою працею наших фермерів", - розповів Федоров.

За інформацією місцевих ЗМІ, отруєну черешню передали саме кадировським воякам. Потруїлися два відділення чеченських військовослужбовців, дев’ятьох довелося навіть госпіталізувати.

До слова, за інформацією Федорова, в Мелітополі 99% громадян чинять опір окупаційній владі.

Нагадаємо, у Мелітополі цього року добрий врожай черешні. Однак через заборону окупантів вивозити ягоди на підконтрольну Україні територію на гуртових ринках міста та Мелітопольського району кілограм ягоди продають по 10 грн.