• Головна
  • Новини
  • У Маріуполі до дня росії окупанти розгорнули майже 2,5 метровий триколор

У Маріуполі до дня росії окупанти розгорнули майже 2,5 метровий триколор

Сьогодні до дня росії окупанти у Маріуполі розгорнули 2,4 метровий триколор. Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

"Молоді ублюдки з путлерюгенсу (волонтерська рота) розгорнули триколірну ганчірку у 2,4 тис кв метра на Площі воїнів — визволителів. Знов — без маріупольців, яким це "свято на костях" геть незрозуміле. Всі бачать справжнє обличчя росіі в Маріуполі. Руйнування. Вбивство. Мародерство. Взагалі ця площа стала сакральною для окупантів. По поверненню треба її кардинально змінити та перейменувати. Аби відмити від брудних лап мраZоти", — пише Андрющенко.

Фото: Петро Андрющенко

Додамо, у Маріуполі росіяни обіцяють відкрити дитяче відділення лікарні поруч із розбомбленим пологовим будинком. Планують використовувати залишки українських ліків та обладнання, а також вкрадену  в Укрзалізниці білизну.

Крім того, у всіх частково зруйнованих будинках Маріуполя почали з’являтись повідомлення окупантів про знесення. Людям дали два тижні на виселення.  За словами Андрющенка, окупаційна адміністрація продовжує влаштовувати сміттєзвалища на подвір’ях багатоповерхівок. Та потроху окупанти починають казати правду, що компенсацій за зруйноване житло не буде, заяви переробляють з "компенсації" на "допомогу по ремонту".