• Головна
  • Новини
  • Підприємець, який воює в ЗСУ, придбав 8 бронемашин для армії

Підприємець, який воює в ЗСУ, придбав 8 бронемашин для армії

Ім'я воїна-благодійника невідоме, оскільки він сам захотів лишитись анонімним.

8 броньованих Pinzgauer 2009-го року випуску сьогодні прибули до України, оплачені коштом підприємця, який від початку вторгнення воює в лавах ЗСУ. Ім'я воїна-благодійника невідоме, оскільки він сам захотів лишитись анонімним.

Як інформує Lviv.Media, про це повідомили на сторінці територіальної оборони ЗСУ у соцмережі Facebook.

"Вся моя допомога українській армії анонімна, щоб ніхто не знав моє прізвище чи бачив обличчя. Я роблю свою справу, те, що маю робити у такі часи. Буду там, де моя допомога потрібна найбільше. Знаю і розумію усі потреби. Після перемоги обов'язково розкрию себе”, - говорить благодійник.

Фото: територіальна оборона ЗСУ

Відомо, що воїн-благодійник має позивний "Гора", і до початку повномасштабного вторгнення був успішним підприємцем. Разом з партнерами зараз він допомагає армії так само як і до 24 лютого. Як зауважують у теробороні ЗСУ, придбані броньовані джипи є справжніми всюдиходами і вкрай потрібні для транспортування воїнів в найбільш напружених ділянках фронту.

"Джипи можуть працювати і як тягачі, і як медичні машини, і як машини глибинної розвідки, підтримки, зв'язку. Одна така - це десятки, а то й сотні збережених життів", - наголошують в теробороні.

Наразі два броньованих джипи передали бригадам тероборону, тоді як інші 6 Pinzgauer  вирушили для підсилення інших частин ЗСУ.

Нагадаємо, як повідомляло Lviv.Media, 10 автомобілів підвищеної прохідності та тисяча бронежилетів таку конче потрібну допомогу для українських захисників підготували та вже відправили на передову із Львівщини.