• Головна
  • Новини
  • "Гуляйтерка" Мелітополя проситься у відставку - боїться за життя

"Гуляйтерка" Мелітополя проситься у відставку - боїться за життя

Галина Данильченко, яка очолює окупаційну адміністрацію в Мелітополі, після вчорашнього вибуху неподалік її авто попросила російське командування про відставку. Проте їй відмовили.

Галина Данильченко, депутатка міської ради від "ОПЗЖ", яка зараз очолює окупаційну адміністрацію в Мелітополі, після вчорашнього вибуху неподалік її авто попросила російське командування про відставку. Проте їй відмовили.

Про це з посиланням на власні джерела у тимчасово окупованому місті повідомляє видання РІА-Мелітополь.

За даними джерел журналістів, колаборантка попросила відставку, адже боїться за своє життя. Проте росіяни відповіли, що єдиний для неї варіант звільнення це передача зрадниці в руки спецслужб України.

Відомо, що вчора у Мелітополі трапився вибух. Під час руху автомобіля "Мерседес" спрацювала вибухівка, закладена у каналізаційний люк, внаслідок чого поранення отримала родина колаборантів з Мелітопольського району. За даними місцевих медіа постраждала працівниця окупаційної адміністрації міста Євгенія Зайцева. Вона є племінницею колишнього нардепа-регіонала Євгена Балицького, який 2020-го року був обраний до Запорізької обласної ради від "Опозиційного Блоку" а з початком вторгнення перейшов на бік окупантів та очолив так звану "адміністрацію Запорізької області".

За даними інсайдерських джерел мелітопольських журналістів, слідом за підірваним Мерседесом рухалося авто, в якому перебувала сама Галина Данильченко. "РІА-Мелітополь" також пише про одну з ймовірних версій вибуху, згідно з якою прибрати Данильченко вирішили самі росіяни, як "відпрацьований матеріал".

Нагадаємо, як повідомляло Lviv.Media,  місті Енергодар у Запорізькій області, яке зараз тимчасово окуповане росіянами, 22 травня невідомі добродії підірвали самопроголошеного мера Андрія Шевчика, який очолив окупаційну адміністрацію після приходу росіян.