• Головна
  • Новини
  • росЗМІ опублікували перше відео з "азовцем", після інформації про потрапляння бійців у полон

росЗМІ опублікували перше відео з "азовцем", після інформації про потрапляння бійців у полон

російські пропагандистські ЗМІ опублікували відео з полоненим "азовцем" Владиславом Тутчаком (позивний "Доцент"). Воїн зізнався, що йому нема за що каятися, а жителів ОРДЛО вважає українцями, які поки що помиляються у політичних поглядах.

"Безумовно, серед них є люди, які помиляються у своїх поглядах. Але це українці, такі ж як ми. Рано чи пізно ми знайдемо з ними спільну мову. Якщо цього не станеться, я сподіваюся, що мої та їхні діти знайдуть спільну мову", — каже боєць.

Боєць розповів, що безпосередньо у бойових діях участі не брав, оскільки відповідає за гуманітарний напрямок розвитку полку "Азов". Він читав лекції особовому складу з військової історії світу та України.

Росіяни провокували стриманого азовця запитаннями про нібито появу масових поховань поблизу Маріуполя, коли в місті був "Азов". Однак українець не менш стримано відповів, що цього не може бути.

Нагадаємо, дружина командира полку “Азов” Катерина Прокопенко розповіла про умови, в яких утримують бійців. Вона зазначила, що командир батальйону “Азов” Денис Прокопенко зміг коротко зателефонувати своїй дружині Катерині, та сказав, що полонені не зазнавали насильства.