• Головна
  • Новини
  • ЗСУ перемагають у битві за Харків та відтісняють ворога до кордону — радник МВС

ЗСУ перемагають у битві за Харків та відтісняють ворога до кордону — радник МВС

Підірвані росіянами мости сповільнять контрнаступ ЗСУ

Українські захисники успішно проводять контрнаступ на Харківщині та відтісняють ворога все далі від обласного центру. Найближчими днями ЗСУ спробують вийти на кордон з РФ у північно-східній частині Харківської області. Про це в етері телемарафону заявив радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко.

" Якщо ми говоримо про північ, а точніше північний схід Харківщини, то там справді українські війська перейшли у контрнаступ, там уже недалеко до кордону. Найближчими днями спробуємо вийти на український кордон, хоча росіяни підірвали зараз три мости і це справді може дещо сповільнити наш контрнаступ", — сказав Денисенко.

За його словами, росіяни концентруються на Ізюмському напрямку, намагаються зробити ще один удар на Слов’янськ та Краматорськ. Поки що це все безрезультатно, але в них все ще велика чисельність живої сили і техніки на цьому напрямку.

Нагадаємо, Британська розвідка також повідомляла, що росія після важких втрат виводить сили з Харківщини. Виведені сили, ймовірно, будуть розгорнуті на східному березі річки Сіверський Донець.