• Головна
  • Новини
  • За сьогодні на Харківщині та Донеччині окупанти вбили 7 мирних людей

За сьогодні на Харківщині та Донеччині окупанти вбили 7 мирних людей

Ще 19 людей отримали поранення

Мешканці Харківщини та Донеччини продовжують потерпати від обстрілів з боку російських окупантів. 1 травня російські військові вбили 7 мирних людей у цих двох областях, ще 19 отримали поранення. Про це повідомили голови Харківської та Донецької ОВА Олег Синєгубов та Павло Кириленко.

"Сьогодні загарбники обстрілювали житлові квартали Харкова, зокрема Салтівку. По області зазнали обстрілів Богодухів, Золочів, Мала Данилівка. Унаслідок цих обстрілів, на жаль, загинули 3 людей, 8 мирних мешканців отримали поранення", — написав Олег Синєгубов.

Мешканцям області нагадують, що небезпека обстрілів на Харківщині є дуже високою. Людей закликають по можливості весь час бути в укриттях.

"1 травня від російських обстрілів на Донеччині загинули 4 мирних мешканців – всі у Лимані. Поранення одержали ще 11 людей: 7 у Лимані, 3 у Володимирівці та 1 у Яровій. Крім того, у Бахмутській громаді одна людина померла від поранень, отриманих на Луганщині. Ще одній людині з Луганщини там було надано медичну допомогу", — зазначив Павло Кириленко.

Він додає, що точну кількість жертв у Маріуполі та Волновасі наразі встановити неможливо.

Нагадаємо, з укриттів “Азовсталі” у Маріуполі почали евакуйовувати цивільне населення. Це підтвердив Президент України Володимир Зеленський у твіттері.