• Головна
  • Новини
  • "Україна й досі змушена просити про те, що в партнерів роками зберігається десь на складах" - Зеленський

"Україна й досі змушена просити про те, що в партнерів роками зберігається десь на складах" - Зеленський

Президент України Володимир Зеленський вкотре звернувся до світу з прохання надати нашій державі озброєння, що допоможе покласти край вбивствам українців з боку рф.

"Це несправедливо, що Україна й досі змушена просити про те, що в партнерів роками зберігається десь на складах. Якщо вони мають зброю, яка потрібна Україні тут і зараз, якщо вони мають боєприпаси, які необхідні нам тут і зараз, то це їхній насамперед моральний обовʼязок – допомогти захистити свободу. Допомогти врятувати життя тисяч українців", - каже Зеленський.

Своє звернення глава держави підкріпив світлинами зруйнованих населених пунктів України, які постраждали від російської агресії.

Фото: із сторінки Володимира Зеленського

Нагадаємо, ворог націлився захопити схід України. На території Донецької та Луганської областей, а також Харкова йдуть бої та обстріли. Найважча ситуація вже який тиждень у Маріуполі. Морпіхи, які продовжують захищати місто, звернулись до світових лідерів із проханням негайно врятувати цивільних та військових, які перебувають під завалами розбомбленого заводу “Азвосталь”. Тут перебуває близько 500 поранених бійців та цивільних.