• Головна
  • Новини
  • Львівський суд арештував ще 154 об’єкти майна сім’ї Медведчуків - ДБР

Львівський суд арештував ще 154 об’єкти майна сім’ї Медведчуків - ДБР

Серед усього і автомобілі, і будинки і земельні ділянки

Личаківський районний суд Львова за поданням ДБР та Офісу Генерального прокурора арештував ще 154 об’єкти рухомого і нерухомого майна кума путіна Віктора Медведчука та його дружини Оксани Марченко. Про це повідомляє ДБР.

"Серед арештованого: 26 автомобілів, 30 земельних ділянок, 23 будинки, 32 квартири, 17 паркомісць та моторна яхта. Під арешт також потрапили частки в статутних капіталах у 25 компаніях, бенефіціарним власником яких є Віктор Медведчук чи його дружина", - йдеться в повідомленні ДБР.

Нагадаємо, раніше правоохоронці через суд уже арештували яхту та інше нерухоме майно Медведчука.

До слова, нарепа, голову політради партії «Опозиційна платформа – За життя», кума путіна Віктора Медведчука підозрюють у державній зраді та сприянні діяльності терористичної організації.

18 березня суд обрав Медведчуку запобіжний захід, за відсутності фігуранта - тримання під вартою.

12 квітня, Віктор Медведчук був затриманий правоохоронцями. Колишній нардеп та колаборант Віктор Медведчук намагався втекти з України. Президент Володимир Зеленський розповів, що з того часу, коли Медведчука оголосили у розшук, він переховувався в Україні. І лише зараз намагався втекти закордон, переодягнувшись у військову форму. Глава держави пропонує обміняти Віктора Медведчука – віддати його росії в обмін на усіх полонених українців.