• Головна
  • Новини
  • На Луганщині снаряд російських найманців влучив у двір ліцею

На Луганщині снаряд російських найманців влучив у двір ліцею

Також вранці обстріляли залізничну станцію

Сьогодні, о 10 ранку, російські окупанти обстріляли смт. Врубівка, що на Луганщині. Під час обстрілу один зі снарядів влучив у двір Врубівського ліцею, у якому в той момент відбувався навчальний процес, повідомляє Попаснянська міська військово-цивільна адміністрація у фейсбуці.

На момент обстрілу в ліцеї знаходилось 30 учнів та 14 осіб персоналу. Частина учнів та персоналу сховалися у підвальному приміщення навчального закладу, декого забрали батьки.

"Зафіксовано пряме потрапляння до господарської споруди одного із житлових будинків, пошкоджено приватний будинок по вул. Центральна. Також ушкоджень зазнала комунальна інфраструктура, а саме перебитий газопровід високого тиску", — йдеться в повідомленні.

Без газопостачання залишилось 70 квартир в багатоповерхівках та 96 приватних будинків.

Також окупанти обстріляли залізничну станцію Кіндрашівська-нова, що у Станиці Луганській  Луганської області, повідомив глава правління "Укрзалізниці" Олександр Камишин.

" Працівники станції і депо не ушкоджені. Постраждав, але не виведений з ладу, один тепловоз. Пошкоджені будівлі депо", — зазначає Олександр Камишин.

Нагадаємо, сьогодні на Донбасі нове загострення. Російські бойовики обстріляли дитсадок, внаслідок чого двоє працівниць персоналу отримали контузації. Місія ОБСЄ на Донбасі у звіті за вчорашню добу зазначили: окупанти розмістили поза межами виділених місць зберігання озброєння танки, гармати і гаубиці.