• Головна
  • Новини
  • Справа Трухіна: за кермом була "людина в червоному" — ДБР

Справа Трухіна: за кермом була "людина в червоному" — ДБР

ДБР переглянули записи з відеокамер від Полтави до Києва

Державне бюро розслідувань виявило, що за кермом автомобіля нардепа Олександра Трухіна у день ДТП перебувала людина у червоному одязі. Тобто, не сам політик. Інформація про це з'явилася сьогодні на сайті ДБР.

У держбюро переглянули та вивчили матеріали з відеокамер від Полтави до Києва, які фіксували пересування машини народного депутата України Олександра Трухіна у день аварії.

"Слідчі Бюро виявили, що на усіх камерах від Полтави до Борисполя за кермом Audi A8 перебувала особа в одязі червоного кольору. Зокрема, це зафіксувала й остання, на той час робоча камера, розташована у центрі міста Бориспіль", — йдеться в повідомленні.

Додамо, що у відеорозслідуванні депутат Трухін заявляв, що за кермом був не він, а його друг у червоній футболці.

Також у Держбюро зазначили, що вже допитали "значну кількість свідків", в тому числі й самого Трухіна та поліцейських. А до Інтернет-видання "УП" зробили запит із проханням надати усі наявні матеріали дослідження та вказати джерела їх надходження.

Нагадаємо, нардеп фракції "Слуга Народу" Олександр Трухін фігурує у справі ДТП, що сталося 23 серпня минулого року на Бориспільській трасі у Києві. З розслідування журналістів "Української правди" стало відомо, що Трухін мав ознаки сп'яніння, пропонував поліцейським хабар та намагався покинути місце події. Нардеп переконує, що за кермом автівки був не він.