• Головна
  • Новини
  • Режим тиші: окупанти поранили двох українських військових

Режим тиші: окупанти поранили двох українських військових

Стан обох бійців - важкий

На фронті російсько-української війни досі тривають обстріли. Російські найманці ігнорують домовленості і обстрілюють позиції Збройних сил України.Лише за вчорашню добу у Штабі операції об`єднаних сил нарахували 5 порушень режиму тиші.

"Внаслідок ворожих дій один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення. Воїн перебуває в лікувальному закладі. Стан його здоров’я – важкий", - кажуть у пресслужбі Штабу.

Сьогодні, станом на 7:00, ворог вже також відкривав вогонь. Поранення отримав ще один український військовий. Він у важкому стані зараз перебуває у лікарні.Стріляють по Південному, Пісках, Новолуганському, Талаківці, Шумах та Нью-Йорку. [subscribe]Нагадаємо, напередодні Тристороння контактна група домовилась на черговому засіданні про повернення до режиму припинення вогню та розблокування мирного процесу на Сході України.

Фото ілюстративне з відкритих джерел

"Уперше за довгий час відчувається реальна можливість забезпечити тишу на лінії дотику в Донецькій і Луганській областях, – зазначив виконувач обов'язків першого заступника глави делегації України в ТКГ Андрій Костін. Українська сторона повністю готова до цього. Важливо, що ми побачили готовність і іншої сторони до цього кроку", – йдеться в повідомленні.

У першу добу після домовленостей ворог справді не відкривав вогонь, проте зараз ситуація змінилась.