Wizz Air відкриває новий рейс зі Львова до Іспанії

Квитки стартують від 809 гривень

Вже у наступному році угорська авіакомпанія Wizz Air літатиме за новим прямим рейсом Львів – Валенсія. Злітати в Іспанію за новим рейсом можна буде з 1 листопада 2022 року. Виконувати польоти лоукостер планує двічі на тиждень з Міжнародного аеропорту "Львів" – щопонеділка та щоп’ятниці. Триватиме політ 3 години 30 хвилин.

Ціни на квитки стартуватимуть від 809 гривень в одну сторону. Учасники Wizz Discount Club можуть придбати квитки від 539 гривень. У вартість входить ручна поклажа розміром 40x30x20 см. Придбати квитки можна на сайті авіакомпанії або через інші сервіси.

Нагадаємо, невдовзі Авіакомпанія Bees Airline запускає рейси зі Львова. Один з нових рейсів, який запускає авіакомпанія, – зі Львова до Києва. Вартість квитків стартує від 594.

Ще один новий рейс — Львів – Прага. Вартість квитків в одну сторону стартує від 988 гривень. З 22 грудня авіакомпанія запускає рейс зі Львова до Барселони. Вартість квитків на рейс зі Львова – 1 535 гривень.

Про нові рейси заявив також український лоукостер Air Ocean Airlines. Їхні літаки вже через кілька днів розпочнуть польоти до Харкова, Дніпра та Києва.