Які дороги у Львові та області перекриють через велогонку у неділю

У неділю на пів дня перекриють проспект Чорновола

З 30 вересня до 3 жовтня на Львівщині відбуватимуться велогонки TOUR de ONUR. Через подію у міста та області будуть частково перекриті дороги. Зокрема у неділю на пів дня перекриють проспект Чорновола. Про це повідомляє міська рада.

Триватиме велогонка 4 дні. Відтак перекриють такі дороги:

30 вересня

Тустань-Східниця-Урич-Підгородці-Крушельниця-Корчин з 13:30 до 17:00. Маршрут тут.

1 жовтня

З бази Західного реабілітаційно-спортивного центру - Бориня - Нижнє Висоцьке - розворот в селі Матків (перед виїздом на трасу М06) - Бориня - Турка - розворот в селі Явора біля готелю “Чертур” - Фініш на базі Західного реабілітаційно-спортивного центру. Обмежать рух з 11:30 до 16:00. Маршрут тут.

2 жовтня

Обмеження Руху від станції Ставне ( Закарпатська область ) - Луг - Волосянка - Ужок і до Західного реабілітаційно-спортивного центру Сянки. Рух обмежать з 9:30 до 16:00. Маршрут тут.

3 жовтня

Пр. Чорновола від перехрестя з вулицею Зерновою до кільця на проспекті Чорновола ( Макдональдс ) в обидві сторони. Рух перекриють повністю з 8:30 до 14:00. Маршрут тут.

Нагадаємо, велогонки TOUR de ONUR організовує міжнародна компанія Onur Group та клуб любителів велоспорту West Road Cyclin. Детальніше про захід за посиланням.