На Львівщині 17-річний мотоцикліст потрапив у реанімацію через зіткнення з Opel

Аварія трапилась у Шептицькому районі

У Шептицькому районі 17-річний мотоцикліст травмувався у ДТП з автомобілем. Підліток потрапив до реанімації. Про це у суботу, 26 жовтня, повідомили у поліції Львівської області.

Машиною керувала 30-річна мешканка Добротвора

Аварія сталася напередодні, 25 жовтня, о 13.50 на вулиці Івана Франка в селі Добротвір Шептицького району. Як попередньо встановили правоохоронці, зіткнулися Opel Vectra, яким керувала 30-річна мешканка Добротвора та мотоцикл Geon Dakar під керуванням 17-річного жителя Шептицького району.

“Внаслідок зіткнення, мотоцикліст отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до реанімаційного відділення лікарні”, — зазначили у поліції. З фото правоохоронців видно, що в машини пошкоджений двері з правого боку.

Машина з пошкодженими дверима

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження про порушення ПДР. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на той же термін або без такого. Правоохоронці встановлюють обставини ДТП.

Нагадаємо, нещодавно у Львові велосипедист збив 9-річну дитину на самокаті. Також у Жовкві 16-річний мотоцикліст на смерть збив літню жінку.