У Львові студент на Hyundai в’їхав у будинок та втік з місця ДТП

Суд призначив студентові штраф

Франківський районний суд Львова визнав винним студента, який в’їхав у будівлю та залишив місце ДТП. Суддя оштрафував порушника, про це йдеться у постанові, яку оприлюднили у середу, 23 жовтня, у Єдиному державному реєстрі.

Студент в’їхав в будівлю заднім ходом

За матеріалами справи, ДТП сталася 4 серпня, о 2:26 ночі на вулиці Кульпарківській, 59. Водій автомобіля Hyundai Elantra, рухаючись заднім ходом, врізався в будівлю ТОВ “ЕФ 59”. “При ДТП автомобіль отримав механічні пошкодження з матеріальними збитками та пошкоджено будинок”, — йдеться в документі. Після зіткнення Данило Д. втік з місця аварії, не повідомивши поліцію.

На судове засідання порушник не з'явився, але подав заяву, де визнав свою провину та просив суворо не карати. Суддя визнав водія винним і призначив покарання — штраф у розмірі 3400 гривень. Також Данило Д. має сплатити 606 грн судового збору.

Представник потерпілої компанії вимагав відшкодувати збитки, які завдав водій — 10 398 грн. Однак суд вирішив розглядати це питання в порядку цивільного судочинства. Постанову можна оскаржити протягом десяти днів.

Нагадаємо, у серпні на вулиці Замарстинівській водійка під наркотиками за кермом Škoda Fabia врізалася у будинок.