У суботу на Львівщині прощаються з шістьма захисниками

Вічна пам’ять усім героям

У суботу, 19 жовтня, на Львівщині прощаються з шістьма загиблими військовослужбовцями. Про це повідомила Львівська обласна військова адміністрація.

Сьогодні Львівщина прощається із захисниками:

Володимир Спас

Володимир Спас

Житель Ходорова. Проходив службу у військовій частині А4026. Обіймав посаду навідника другого кулеметного відділення. Загинув військовослужбовець 3 жовтня поблизу села Синьківка Харківської області. Йому було 35 років.

Юрій Серкіс

Юрій Серкіз

Проживав у селі Забужжя Кам’янка-Бузької громади. Був учасником АТО та ООС. Під час повномасштабної війни захищав Україну у складі 1 Галицько-Волинської радіотехнічної бригади. Загинув 15 жовтня 2024 року під час виконання бойового завдання. Воїну назавжди 43.

Павло Кулеба

Павло Кулеба

Житель села Бачів Перемишлянської громади. Після початку повномасштабної війни долучився до лав Збройних сил, зокрема служив у військовій частині А0998. У 2022 році загинув виконуючи бойове неподалік Попасної, що на Луганщині.

Ігор Писарчук

Ігор Писарчук

Львів'янин. З початком повномасштабного вторгнення долучився до ЗСУ. Проходив службу у військовій частині А4248. Обороняв Батьківщину на Херсонському, Миколаївському, Харківському, Донецькому та Луганському напрямках. Загинув воїн 13 жовтня у віці 53 років.

Василь Коляда

Василь Коляда

Житель села Гумниська. Став на захист України у липні цього року, зокрема приєднався до складу 41 окремої механізованої бригади. Загинув 12 жовтня 2024 року в районі села Кругленьке Курської області. Захисникові назавжди 54.

Василь Гермеш

Василь Гермеш

Дрогобиччанин. Вступив до лав Збройних Сил цьогоріч в червні. Був розвідником. Виконував бойові завдання на Курському напрямку. Загинув 9 жовтня під час виконання службових обов’язків на Курщині. Військовослужбовцю було 34 роки.