21-річного херсонця посадили на 9 років за продаж наркотиків на Львівщині

Наркоторговець на Львівщині збував PVP та амфетамін

На Львівщині суд призначив дев'ять років позбавлення волі 21-річному уродженцю Херсона, який продавав наркотики. Правоохоронці викрили засудженого на збуті PVP та амфетаміну. Про це 16 жовтня повідомила пресслужба Львівської обласної прокуратури.

Наркоторговця затримали біля пошти

Як зазначила прокуратура, у квітні 2024 року 21-річний наркоторговець закупив партію наркотиків, які мав набір збути. У себе у квартирі він розфасував товар у 16 окремих посилок, після чого правоохоронці його затримали поблизу поштового відділення під час спроби відправити наркотики.

Фото: Львівська обласна прокуратура

Окрім цього, чоловік поробив так звані “мастерклади” із забороненими речовинами у різних локаціях по Новояворівську та Львову. В ході проведених обшуків загалом виявлено та вилучено понад 740 грамів PVP та амфетаміну” — йдеться в повідомленні прокуратури.

Відтак суд визнав винним 21-річного херсонця у незаконному придбанні та зберіганні з метою збуту особливо небезпечних психотропних речовин в особливо великих розмірах. Йому призначили девʼять років позбавлення волі з конфіскацією майна. Наразі обвинувачений перебуває під вартою до набрання вироком законної сили.