На Львівщині відбудеться зустріч представників влади та бізнесу

Її мета — розв'язання проблем, які заважають розвиватися підприємництву

На Львівщині стартує регіональна платформа “Діалог влади та бізнесу”. Її ініціатором став Президент України Володимир Зеленський. Про це 16 жовтня розповів очільник Львівської області Максим Козицький.

Основна мета заходу — налагодити відкритий діалог між бізнесом та владою. Зокрема платформа повинна оперативно розв'язувати нагальні проблеми підприємців, покращувати економічний та інвестиційний клімат, сприяти створенню нових підприємств, розширенню виробництв і збільшенню надходжень до місцевих бюджетів. Завдяки їй підприємці зможуть особисто ставити питання та отримувати відповіді від представників влади під час регулярних зустрічей.

У час війни, як ніколи раніше, важливо прислухатися до підприємців та надавати їм підтримку. Це допоможе  створити нові робочі місця, збільшити податкові надходження та зміцнити економіку, зробивши її більш стійкою до викликів. Проблем справді багато, але разом ми здатні знайти ефективні рішення. Ми відкриті до співпраці, готові слухати та діяти задля спільної мети – відновлення й розвитку нашої країни”, – зазначив Максим Козицький.

Перша така зустріч вже незабаром відбудеться на Львівщині. Про дату та інші деталі повідомлять згодом.