Через аварію з автобусом на Львівщині 35-річний водій Peugeot потрапив у реанімацію

Також у ДТП постраждав і пасажир машини

У вівторок, 15 жовтня, на трасі Львів — Івано-Франківськ трапилась ДТП за участі автобуса. У аварії постраждав 35-річний львів’янин, водій авто, — він потрапив в реанімацію. Також травми отримав і 25-річний пасажир Peugeot й водій автобуса. Інформацію LVIV.MEDIA підтвердили у Департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОВА.

Водій Peugeot виїхав на зустрічну смугу і врізався в автобус

Аварія трапилась близько 17:20 на трасі біля села Відники. 35-річний львів’янин за кермом Peugeot їхав в напрямку Львова і на правому заокругленні дороги не дотримався безпечної швидкості, втратив контроль над авто та виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся із рейсовим автобусом MAN сполучення Львів — Жидачів. Автобусом керував 43-річний мешканець села Репехів.

Через ДТП водій авто потрапив в реанімацію лікарні Святого Луки із підшкірною гематомою тім’яної ділянки, двобічним пневмотораксом та переломами ребер. Пасажир Peugeot, 25-річний львів’янин, отримав закритий перелом, рану на потилиці і забійну гематому лоба. Його госпіталізували в нейрохірургічне відділення тієї ж лікарні.

ДТП на трасі біля села Відники
ДТП на трасі біля села Відники

Також з незначними травмами до лікарні потрапляли і водій автобуса разом з 19-річною пасажиркою — їх відпустили додому.

Нагадаємо, напередодні у Львові 15-річну дівчинку госпіталізували після наїзду Hyundai. Також день тому, 14 жовтня, на Львівщині мікроавтобус збив на узбіччі двох жінок.