Поліція розшукує зниклого 16-річного підлітка з Львівщини

Хлопець поїхав з дому на велосипеді 11 жовтня

Дрогобицький районний відділ поліції у Львівській області розшукує безвісти зниклого 16-річного Давіда Кружиліна, який 11 жовтня поїхав з дому на велосипеді і досі не повернувся. Про розшук підлітка повідомила пресслужба поліції Дрогобича ввечері понеділка, 14 жовтня.

“Поліція встановлює місцеперебування безвісти зниклого неповнолітнього Кружиліна Давіда Дмитровича, 2008 року народження, жителя с. Нагуєвичі, Дрогобицького району, Львівської області, який 11.10.2024 року близько 08:00 год виїхав з дому на велосипеді та не повернувся. Зниклий мав намір їхати в м. Одеса до свого товариша”, — повідомили у поліції.

Прикмети зниклого хлопця: волосся кучеряве (як на фото), зріст – 165- 170 см, худорлявої статури. У день зникнення був одягнений у куртку та шапку оливкового кольору, чорні штани, оливковий рюкзак, чорні кросівки. Рухався на велосипеді червоного кольору.

Усім, хто володіє інформацією про місце знаходження безвісти зниклого, поліція просить повідомляти за номером гарячої лінії — 102.