На Львівщині водолази знайшли рушницю з якої вбили подружжя бізнесменів

Йдеться про подвійне вбивство, що сталося у Лопатині

Водолази рятувально-водолазної служби обстежили ставки в урочищі Замчиська поблизу селища Лопатин, Шептицького району. Водойми обстежували в рамках кримінального провадження щодо справи про подвійне вбивство подружжя бізнесменів Білоусів, яке трапилось 4 жовтня. На одній з опублікованих світлин видно знайдену мисливську рушницю. Інформацію про обстеження ставка саме через вбивство подружжя підтвердила пресслужба Центрально рятувально-водолазної служби у Львівській області. У поліції від коментарів відмовилися, посилаючись на таємницю слідства.

Рушницю на дні ставка шукали кілька годин

Як зазначила пресслужба рятувально-водолазної служби, обстеження ставків в урочищі Замчиська відбулися ще суботу, 12 жовтня. Обстеження тривали близько години.

На запит ВП №1 Червоноградського РУ ГУ ДСНС в рамках кримінального провадження, водолази аварійно-рятувальної маневрової групи провели обстеження ставків на території урочища Замчиська за межами селища Лопатин, Шептицького району з метою пошуку предметів вчинення злочину” — йдеться в повідомленні водолазів.

Фото: Центральна рятувально-водолазна служба

Подвійне вбивство власників озер

Нагадаємо, у селі Лопатин вранці 4 жовтня, у будинку на озері виявили застреленими чоловіка та дружину — власників місцевих озер. З власних джерел журналісти дізналися, що йшлося про подружжя бізнесменів Білоусів. Закривавленого 51-річного власника озера знайшли у коридорі, тіло його вбитої дружини виявили у кімнаті. Подружжя застрелили із вогнепальної зброї.

За попередньою версією правоохоронців, мотивом вбивства було пограбування. До слова, кілька днів раніше у Лопатині місцевий мешканець заявив, що у нього викрали мисливську рушницю. Ймовірно вона й стала знаряддям вбивства.

Поліція Львівщини оголосила у розшук підозрюваного у жорстокому вбивстві подружжя власників озер у Лопатині. Підозрюваний — 36-річний мешканець Шептицького району — Андрій Палій. До слова, чоловіка шукають вже 10 днів. автомобіль на якому він втік з місця злочину правоохоронці вже знайшли у лісі на Рівненщині.