В Городку через лобове зіткнення авто злетіло в кювет: госпіталізували трьох людей

У аварії тяжкі травми отримав 77-річний мешканець Городоцької громади

У понеділок, 14 жовтня, у Городку у важкій аварії постраждали троє людей. До львівської лікарні з чисельними травмами доправили двох чоловіків віком 26 та 77 років та 27-річну жінку. Інформацію LVIV.MEDIA підтвердили у пресслужбі Екстреної медичної допомоги. В поліції інформацію про ДТП наразі не коментують.

Усіх постраждалих госпіталізували до лікарні у Львові

Аварія трапилась вранці, інформація про постраждалих до “швидкої” надійшла о 10:16. Як зазначили медики, внаслідок ДТП госпіталізували 27-річну жінку з закритою черепно-мозковою травмою та забоєм коліна, 26-річного чоловіка з підозрою на перелом тазу та 77-річного чоловіка із закритою черепно-мозковою травмою, струсом мозку, відкритим переломом руки, та закритим переломом двох ребер. Усі постраждалі — мешканці Городоцької громади. Пацієнтів доправили до лікарні Святого Пантелеймона, що на вулиці Миколайчука у Львові.

З опублікованого відео, яке поширили в соцмережах очевидці, видно що аварія сталася за участі двох машин. Обидва авто сильно пошкоджені спереду, одне з них злетіло в кювет.

Нагадаємо, напередодні на Львівщині п’яний водій перевернув авто, у аварії травмувалася 16-річна пасажирка. Також того ж дня 17-річний водій Skoda зіткнувся з мотоциклістом на Самбірщині.