На Львівщині оштрафували сімох рибалок за порушення правил вилову

Екоінспектори спіймали рибалок на озерах в Стрийській та Новороздільській громадах

На Львівщині екоінспектори виявили сімох порушників, які виловлювали рибу. Їх спіймали біля озер у Стрийській та Новороздільській громадах — усіх оштрафували. Про це 11 жовтня повідомили у Держекоінспекції Львівщини.

На порушників склали адмінпротоколи

Державні інспектори провели рейди на водоймах у Сокільницькій та Новороздільській громадах на Львівщині, де виявили кілька випадків порушення правил любительського рибальства. На водоймі поблизу села Малечковичі інспектори зафіксували порушення і склали чотири адміністративні протоколи. Також на технічній водоймі біля села Берездівці та на водоймі “Барвінок” біля міста Новий Розділ виявили ще трьох порушників, яких також притягнули до адміністративної відповідальності. Усім рибалкам виписали штрафи.

Крім того, інспектори провели перевірки на інших водоймах — “Чисте”, “Мисливське”, “Менделеєвське” та “Глибоке”, де порушень не виявили. До слова, згідно з протоколом, штраф становить від 340 грн до 680 грн, а також можливу конфіскацію знарядь вилову.

Нагадаємо, нещодавно рибалку з Львівщини оштрафували за вилов одного вирезуба причорноморського. А також, раніше на Львівщині рибоохоронний патруль виявив двох порушників, які виловлювали раків і рибу. На обох чоловіків склали протоколи за порушення правил рибальства.