У Шегинях затримали велику партію алкоголю і жіночих сумок

Незадекларований товар виявили у двох автомобілях

У пункті пропуску Шегині-Медика митники виявили великі партії елітного алкоголю і жіночих сумок. Контрабанду знайшли у двох автомобілях. Про це у п’ятницю, 11 жовтня, повідомила Львівська митниця.

Обидва випадки сталися у четвер, 10 жовтня. Спочатку близько 09:15 з Польщі прибув автомобіль під керуванням 34-річного жителя Тернопільщини. Для проходження митного контролю водій обрав смугу "зелений коридор", куди їдуть автомобілісти, як не перевозять товари, які необхідно декларувати. Однак під час огляду транспортного засобу працівники митниці виявили жіночі сумки, про які водій митникам не повідомив. Орієнтовна вартість виявлених товарів — 100 тис. гривень.

Пізніше, о 20:30, при огляді авто 30-літнього мешканця Івано-Франківщини, який також рухався "зеленим коридором" через Шегині, митники виявили 73 пляшки алкогольних напоїв на загальну суму 200 тис. гривень.

За цими фактами митники склали адміністративні протоколи за недекларування товарів, що переміщуються через митний кордон України громадянами.