Жінку з Львівщини оштрафували через сина, який зняв шорти дитині на вулиці

Випадок трапився у скейтпарку в Кам’янці-Бузькій

Кам’янка-Бузький суд визнав винним матір 14-річного підлітка, який намагався зняти шорти дитині на території скейтпарку. За неналежне виконання батьківських обов’язків жінка сплатить штраф, про це йдеться у постанові, яку оприлюднили у четвер, 10 жовтня, у Єдиному державному реєстрі.

Підліток облаяв та чіплявся до дитини

Як йдеться в документі, випадок трапився у Кам’янці-Бузькій у скейтпарку імені Т. Шевченка. 14-річний підліток не лише намагався зняти шорти з дитини, а й чіплявся до нього та лаявся. “Нав’язливо чіплявся до малолітнього, ображав його нецензурною лайкою, намагався зняти з нього шорти”, — йдеться у постанові. Відтак на матір хулігана склали постанову про неналежне виховання сина.

На судовому засіданні свою вину Ірина Ш. визнала. Суддя призначила порушниці штраф розміром 850 грн. Крім того, Ірина Ш. сплатить 606 грн судового збору. Якщо штраф не сплатити протягом 15 днів — суму можуть подвоїти. Постанову ще можна оскаржити, подавши апеляцію.

Нагадаємо, наприкінці вересня оштрафували матір з Дрогобича, чия дитина з алкогольним отруєнням потрапила в реанімацію. Крім того, раніше заступницю директора училища в Стрию судили через поїздку сироти в Чехію на заробітки.