У школі на Дрогобиччині встановили таблиці на честь загиблих захисників

Меморіальні дошки встановили на фасаді школи №7 у Бориславі

На Дрогобиччині встановили меморіальні таблиці, щоб вшанувати пам'ять трьох Героїв, які загинули, захищаючи Україну. Пам'ятні таблиці відкрили на фасаді загальноосвітньої школи №7 у Бориславі. Про це 8 жовтня повідомили у Львівській ОВА.

На урочистій церемонії були присутні рідні та близькі загиблих, друзі, представники церкви, а також учні та працівники школи.

Про захисників:

  • Микола Слуцький народився в Бориславі та навчався в школі №7. Він був відомим спортсменом, займався акробатикою і брав участь у Революції Гідності. У квітні 2022 року він вступив до Збройних сил України і виконував бойові завдання на Харківщині. Микола загинув 24 листопада 2022 року у Курилівці.
  • Роман Щерба також народився в Бориславі, навчався в школі №7 та Стрийському училищі. У травні 2022 року він приєднався до ЗСУ і служив у Мукачівському прикордонному загоні. Роман загинув 12 червня 2022 року під Вовчанськом.
  • Роман Олійник народився в Бориславі, навчався в школі №7 та Бориславському професійному ліцеї, а пізніше – у Стрийському сільськогосподарському коледжі. Він був призваний на військову службу в травні 2023 року і загинув 31 травня 2023 року на Горлівському напрямку Донецької області.

Нагадаємо, нещодавно пам’ятні дошки одразу шести захисникам встановили на фасаді школи на Дрогобиччині. Меморіальні дошки встановили на фасаді Меденицької школи.