У Львівському палаці мистецтв за 11,5 млн грн зроблять ліфти та проведуть Wi-Fi

Ліфти облаштують, аби зробити будівлю доступною для людей з інвалідністю

Львівський палац мистецтв уклав договір з підрядником про капітальний ремонт із влаштуванням інклюзивних елементів на 11,5 млн грн. Йдеться про встановлення ліфтів у будівлі. Окрім того, у палаці мають провести Wi-Fi. про це йдеться у документі, який підписали 3 жовтня та оприлюднили на сайті Prozorro.

Ремонтні роботи має виконати ТОВ “Технопром Реставрація”, їхня загальна вартість — 11 517 384 грн. З них 2,3 млн вартує придбання устаткування та влаштування ліфтів, ще 5,3 млн грн витратять на загальнобудівельні роботи. Також у будівлі за 750 тис. грн мають провести Wi-Fi. Окрім цього, йдеться про наступні роботи:

  • проведення водопроводу та каналізації
  • проведення опалення та вентиляції
  • встановлення електроосвітлення
  • монтування пожежної сигналізації та системи контролю загазованості та інше.

Ремонт зроблять коштом з міського бюджету. Підрядник має завершити ремонт до кінця березня 2025 року. “Технопром Реставрація” дає гарантію на виконані роботи терміном на два роки. До слова, за даними аналітичної системи YouControl, ТОВ “Технопром Реставрація” в основному займається гуртовою торгівлею одягу та взуття. Водночас і малярними роботами, покриттям підлоги й облицюванням стін. Власниками товариства є Володимир Мицай та Микола Уський.

Нагадаємо, нещодавно львівська міськрада уклала договір про ремонт трьохсотлітньої унікальної церкви біля Львова на 10 млн грн.