Прикордонники отримали сотню FPV-дронів від львівських енергетиків

БпЛА отримав 7 прикордонний Карпатський загін

Львівські енергетики передали прикордонникам сотню дронів. Про це 8 жовтня повідомило Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

100 FPV-дронів від ПрАТ “Львівобленерго” отримали співробітники 7 прикордонного Карпатського загону. Ці безпілотники забезпечать швидке виявлення ворожих позицій, коригування артилерійського вогню та виконання точкових ударів по важливих цілях, зводячи до мінімуму ризики для життя наших бійців. Завдяки своїй маневровості та здатності працювати у важкодоступних зонах, FPV-дрони дозволяють значно посилити боєздатність підрозділів та ефективно реагувати на загрози в реальному часі.

Така допомога — це реальний внесок у підвищення мобільності та безпеки наших військових. Завдяки такій підтримці наші прикордонники отримують додаткові інструменти для захисту країни та ефективного виконання бойових завдань. Кожен дрон — це крок до захисту наших кордонів і швидшої перемоги”, — зазначається в дописі Західного регіональне управління Держприкордонслужби України.