П’яний водій спричинив аварію на Дрогобиччині

У ДТП постраждало три людини

15-річний юнак, 39-річна жінка та 59-річний чоловік постраждали в аварії на Дрогобиччині. Про це 7 жовтня повідомила поліція Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 6 жовтня о 16.30 на вулиці Тараса Шевченка у селищі Меденичі, Дрогобицького району. Як попередньо встановили правоохоронці, автомобіль Fiat Doblo, яким керував 59-річний мешканець Дрогобиччини, зіткнувся з дорожнім огородженням, після чого виїхав на зустрічну смугу, де врізався в Volkswagen Passat, яким керував 42-річний житель Городка. Внаслідок зіткнення тілесні ушкодження отримали 15-річний пасажир та 39-річна пасажирка Passat, а також водій Doblo. Вони були доставлені до лікарні.

Правоохоронці також встановили, що водій Fiat керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за порушення правил безпеки дорожнього руху в стані сп’яніння. Винному загрожує до трьох років позбавлення волі з позбавленням права керувати автомобілем на строк від трьох до п’яти років. Водія затримали.

Рятувальники допомогли постраждалим у ДТП
Рятувальники допомогли постраждалим у ДТП
Рятувальники допомогли постраждалим у ДТП
Рятувальники допомогли постраждалим у ДТП
Рятувальники допомогли постраждалим у ДТП

У ДСНС розповіли, що першими, до приїзду медиків, постраждалим надавали допомогу фахівці 2-го Спеціального центру швидкого реагування ДСНС України. Рятувальники розшукували зниклого 72-річного чоловіка, який 5 жовтня вийшов у поле збирати горіхи та не повернувся додому. Рятувальники обстежували територію в надії знайти сліди зниклого, коли відбулася ДТП.

“Під час зміни місця пошуків рятувальники стали свідками серйозної дорожньо-транспортної пригоди за участю двох автомобілів. Зрозумівши, що на місці аварії є постраждалі, не гаючи часу вони миттєво відреагували. Найбільше постраждала жінка, яка отримала травму голови. Серед постраждалих також опинилися троє дітей”, — розповіли у ДСНС.

Рятувальники стабілізували стан постраждалих до прибуття швидкої медичної допомоги. Після прибуття медиків постраждалих передали під їхній нагляд.