На конкурсі “Вчитель року” відзначили вчительку з Львівщини

Лариса Романишин перемогла у номінації “Учитель хімії”

У суботу, 5 жовтня, в Києві відзначили найкращих педагогів України на освітньому конкурсі Global Teacher Prize Ukraine 2024. Вчительку з Львівщини Ларису Романишин відзначили у номінації “Учитель хімії”. Про це 6 жовтня повідомила пресслужба Львівської ОВА.

Учитель хімії

Вчителька хімії, фізики та біології Сколівської школи №2, що на Львівщині, Лариса Романишин на конкурсі Global Teacher Prize Ukraine 2024 перемогла в номінації “Учитель хімії”. “Лариса родом із Крушельниці, що на Сколівщині. Починала свою карʼєру як інженер-хімік, та згодом перейшла в освіту, розробивши унікальний міждисциплінарний підхід до викладання” — йдеться в повідомленні ЛОВА.

Як зазначається в повідомленні організаторів конкурсу, громадської спілки “Освіторія”, серед професійних досягнень Лариси Романишин — перемога її команди в міжнародній програмі шкільних космічних експериментів. Невдовзі вони з учнями на запрошення NASA відвідають космічний центр у Флориді, США, де на власні очі побачать, як їхня мінілабораторія для дослідження мікрогравітації вирушить на Міжнародну космічну станцію.

До того ж вчителька отримала пів мільйона гривень на власну освітню мрію. “Бути вчителем — це не просто професія, це ще й велика відповідальність, покликання. Давайте надихати наших учнів, втілювати їхні мрії й показувати їм шлях” — наголосила Лариса Романишин.