На Львівщині 70-річний водій ВАЗ загинув у ДТП з позашляховиком

Рухаючись трасою, водій ВАЗ виїхав на зустрічну смугу

У п’ятницю, 4 жовтня, на трасі Тернопіль — Львів — Рава-Руська загинув 70-річний водій ВАЗ. У ДТП також постраждала 72-річна пасажирка ВАЗ. Інформацію LVIV.MEDIA підтвердили у департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОВА.

У ДТП також постраждала пасажирка ВАЗ

70-річний водій за кермом ВАЗ рухався трасою і виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з позашляховиком Mitsubishi L200. Внаслідок ДТП водій ВАЗ загинув на місці аварії. Також постраждала і 72-річна пасажирка тієї ж машини. Із закритою черепно-мозковою травмою потерпілу доставили до Золочівської лікарні.

Фото: ГУНП
Фото: ГУНП
Фото: ГУНП

Як згодом додали у поліції, аварія трапилась у селі Струнин на Золочівщині. Загиблий водій ВАЗ родом із Тернопільщини, пасажирка — зі Золочівщини. Позашляховиком керував 22-річний мешканець Львівщини. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження про порушення ПДР, санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до восьми років з позбавленням водійських прав на три роки. Обставини аварії з’ясовують у поліції.

Нагадаємо, день тому біля Львова водій Dacia на смерть збив 65-річного пішохода. Також на Львівщині у ДТП з двома авто та вантажівкою загинув водій Renault.