У Стрию створили мурал на честь героя Тараса Бобанича “Хаммера”

Мурал прикрасив фасад школи, де Тарас навчався гри на гітарі

У Стрию відкрили новий стінопис присвячений загиблому герою Тарасові Бобаничу за позивним “Хаммер”. Мурал намалювали на фасаді Стрийської школи мистецтв. Про це повідомили у Львівській ОВА.

Герою було 33 роки

Тарас Бобанич був командиром 2 окремого батальйону ДУК “Правий сектор” та активним учасником Революції Гідності. Під час повномасштабного вторгнення він брав участь у боях на Ізюмському напрямку, де трагічно загинув 8 квітня 2022 року, захищаючи своїх побратимів під час виконання бойового завдання. Йому було лише 33 роки.

Символічний мурал прикрашає фасад Стрийської школи мистецтв, де Тарас у дитинстві навчався гри на гітарі. Під час церемонії відкриття муралу начальник головного штабу ДУК “Правий сектор” Олександр Сачко вручив нагороду “Бойовий хрест корпусу” батькам Тараса.

Відкриття муралу

Нагадаємо, нещодавно у Стрию відкрили мурал присвячений загиблому десантнику Владиславу Паленичці ”Whiskey”, а також створили мурал на честь загиблого оборонця донецького аеропорту — Миколі Озерову. Також на фасаді будинку з муралом, встановили меморіальну дошку ще одному захисникові — Дмитрові Сущику.