• Головна
  • Новини Львівщини
  • В реанімації помер чоловік, який постраждав від обстрілів Львова 4 вересня: кількість жертв зросла до восьми

В реанімації помер чоловік, який постраждав від обстрілів Львова 4 вересня: кількість жертв зросла до восьми

Богдан Кріль впродовж 29 днів був у критичному стані без позитивної динаміки, переніс одну велику і низку менших операцій

В реанімації  помер чоловік, що постраждав від обстрілів Львова 4 вересня. Про це на своїй сторінці повідомив мер Львова Андрій Садовий.

“Богдан Кріль, який був важко поранений внаслідок ракетного удару по Львову 4 вересня, помер після майже місяця лікування. Відтак кількість жертв внаслідок російського обстрілу Львова зросла до 8”,— написав Андрій Садовий.

Впродовж 29 днів пацієнт був у критичному стані без позитивної динаміки, переніс одну велику і низку менших операцій. З першого дня він був підключений до апарату штучної вентиляції легень.

Богдан Кріль став другим загиблим мешканцем будинку на вул. Коновальця, 46 у Львові. З 44 будинку тоді загинула сімʼя Базилевичів.

Нагадаємо, вранці 4 вересня російський ворог здійснив комбіновану атаку по Львову ракетами та шахедами. Внаслідок атаки в той день загинуло 7 людей, з них 1 дитина. Ще 71 людина потребувала медичної допомоги. Руйнувань зазнали 189 будівель.