На Самбірщині чоловік покінчив життя самогубством після спроби зарізати співмешканку

Чоловік вдарив співмешканку кухонним ножем в живіт

На Самбірщині чоловік покінчив життя самогубством після спроби зарізати співмешканку, справу розслідує поліція. Жінка вижила після ножового поранення в живіт. Про це йдеться в ухвалі суду, яку оприлюднили у понеділок, 30 вересня, у Єдиному державному реєстрі.

Після кількох ударів ножем в живіт жінка вижила

За матеріалами справи, випадок трапився 23 вересня після обіду на приватному подвір’ї. Адреси у документі не зазначили. Між співмешканцями виник конфлікт, в ході якого чоловік намагався зарізати жінку кухонним ножем. Після спроби вбивства, нападник сів у авто і поїхав до будинку батьків, де покінчив життя самогубством. Жінка вижила після численних ударів ножем в живіт, потрапивши до лікарні із проникним пораненням черевної порожнини з ушкодженням шлунку. Вік обох причетних до інциденту невідомий, мотиви та обставини розслідують правоохоронці.

Правоохоронці надіслали до суду клопотання про арешт майна

Справу кваліфікували як нанесення тяжких тілесних ушкоджень. В ході розслідування правоохоронці надіслали до суду клопотання про арешт майна жінки та чоловіка. Йдеться зокрема про одяг та кухонний ніж. Однак слідчий суддя постановив повернути клопотання прокурору Самбірської окружної прокуратури. “Накладення арешту на майно здійснюється за участі власника майна, натомість у клопотанні відсутні відомості, які б дозволили викликати власника майна в судове засідання в установленому порядку,” — йдеться у постанові. Також суд зазначив, що у клопотанні відсутні протоколи про вилучення майна. На усунення недоліків правоохоронці мають три дні.

Нагадаємо, нещодавно мешканець Львівщини проколов сусіда вилами та отримав штраф. Крім того, два дні тому 43-річний львів’янин жорстоко побив рибалку на Левандівському озері.