У Львівській дитячій лікарні за 16 млн добудують фоє

Ремонтні роботи виконає ТОВ “Західбудпроект”

Перше Львівське ТМО підписало договір про реконструкцію з добудовою фоє до дитячої лікарні на вулиці Орлика. За 16 млн грн ремонтні роботи має виконати “Західбудпроект”. Про це йдеться у договорі, який підписали 27 вересня та оприлюднили на сайті Prozorro.

Згідно з документом загальна вартість реконструкції лікарні Святого Миколая складає 15 589 728 грн. Йдеться про добудову фоє до будівлі. Найдорожче коштують матеріали — 7,8 млн грн. Ще понад мільйон витратять на зарплату робітникам. Ремонт має виконати ТОВ “Західбудпроект” до кінця року. Йдеться зокрема про наступні роботи:

  • влаштування пандуса
  • облаштування вентиляційної шахти
  • влаштування елементів доступності
  • встановлення теплої підлоги
  • проведення водопроводу та каналізації
  • благоустрій території та інше

“Підрядник гарантує якість закінчення робіт та змонтованих конструкцій, досягнення показників об'єкта визначених у договорі та проєктній документації та можливість безперервної і нормальної експлуатації об’єкта протягом — 10 років з моменту здачі його в експлуатацію”, — йдеться у договорі.

До слова, за даними аналітичної системи YouControl, ТОВ “Західбудпроект” зареєстроване у Підбірцях та існує майже 17 років. Власниками товариства є Кузьма Людмила та Станіслав.

Нагадаємо, у серпні Перше ТМО підписало договір про ремонт у львівській лікарні святого Пантелеймона. За 5 млн грн там відремонтують технічні приміщення.