22-річна мешканка Золочівщини продавала психотропи місцевим наркозалежним

Жінка розповсюджувала наркотичні речовини серед мешканців району

На Львівщині поліцейські затримали 22-річну мешканку Золочівського району, яку підозрюють у продажі небезпечних психотропних речовин. Жінка продавала наркотики з рук в руки. Про це 1 жовтня повідомили у поліції Львівщини.

Їй загрожує до десяти років позбавлення волі

Правоохоронці виявили, що жінка продавала небезпечну речовину під назвою alfa-PVP наркозалежним мешканцям району. Вона діяла за схемою продажу з рук в руки, без використання посередників чи інших способів доставки.

“Під час санкціонованих обшуків за місцем проживання зловмисниці правоохоронці виявили та вилучили кристалічну речовину білого кольору, зовні схожою на Alfa-PVP, грошові кошти, чорнові записи, електронні ваги, мобільний телефон, планшет та інші речові докази причетності затриманої до протиправної діяльності”, — йдеться у повідомленні.

Усі предмети передали на експертизу в Львівський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України. Жінці повідомили про підозру за незаконний збут наркотиків. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна. Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваній запобіжний захід.