У Львові тролейбус без водія в’їхав у припаркований Hyundai

Фото: Фото умовне

Суд оштрафував водія тролейбуса

Франківський райсуд Львова постановив оштрафувати водія тролейбуса, який не поставив на ручне гальмо транспорт. Через це тролейбус без водія в’їхав у припаркований автомобіль. Про це йдеться у постанові, яку оприлюднили у п’ятницю, 27 вересня, у Єдиному державному реєстрі.

Тролейбус в’їхав у припаркований автомобіль

За матеріалами справи, вранці 6 серпня водій Володимир Б. залишив тролейбус на вулиці Грінченка, 6, але не поставив на ручне гальмо. Відтак транспорт покотився і зіткнувся з припаркованим автомобілем. “Не вживши всіх заходів, водій допустив його самовільного руху, внаслідок чого відбулось зіткнення з автомобілем Hyundai SantaFE, … який був припаркований,” — йдеться у постанові. На водія тролейбуса склали адмінпротокол.

У суді Володимир Б. визнав свою вину та просив призначити найменше покарання, передбачене статтею. Водій пошкодженого авто також зазначив, що не має претензій до підсудного. Суддя Світлана Мартьянова призначила порушникові штраф за порушення ПДР — 850 грн. Крім того, Володимир Б. сплатить 606 грн судового збору. Постанову ще можна оскаржити протягом десяти днів.