У Шептицькому затримали 34-річного чоловіка через вбивство 44-річної жінки

Також вбивця поранив 40-річного чоловіка, який перебуває в реанімації

У Шептицькому правоохоронці затримали 34-річного чоловіка, який без видимої причини напав з ножем на незнайомих 44-річну жінку та 40-річного чоловіка. Внаслідок нападу жінка від отриманих поранень померла у лікарні, а 40-річний чоловік перебуває в реанімації. Про це 28 вересня повідомила пресслужба поліції Львівської області.

Обставини нападу

Інцидент трапився 27 вересня, о 14:20, на проспекті Тараса Шевченка. Перехожий з ножем напав на незнайомих жінку та чоловіка, які сиділи на лавці, та завдав їм чисельних ударів. Потерпілими виявились мешканці Закарпаття. Після нападу 34-річний вбивця втік.

Фото: Національна поліція

Проведеними заходами поліцейські встановили місце перебування зловмисника та затримали його. Особу затриманого встановлено — ним виявився житель Шептицького, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, зокрема й за вбивство” — йдеться в повідомленні поліції.

Слідчі повідомили затриманому про підозру за статтею про закінчений замах на умисне вбивство двох осіб, вчинений з хуліганських мотивів та особою, яка раніше вчиняла умисне вбивство. Вбивці загрожує довічне позбавлення волі. Досудове розслідування триває.